Behang

Uw muren snel, strak en netjes afgewerkt

Wilt u uw wanden in uw woning (opnieuw) laten behangen met vliesbehang, glasvezelbehang of een mooi papierbehang? U bent bij Wegman Stucadoors aan het juiste adres voor behangers, zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw.

Voordelen behang

Het behangen van uw muren is meestal de snelste manier om uw muren af te werken, mits de voorbereiding goed is. Bijvoorbeeld in nieuwbouwwoningen worden muren vaak ‘behangklaar’ opgeleverd, dat betekent dat de muren goed genoeg afgewerkt zijn en deze meteen behangen kunnen worden, hier kunnen wij dan gelijk aan de slag.

De grootste voordelen van behang op een rij:

  • Behang is (meestal) afwasbaar
  • Veel keuze in kleuren en motieven
  • Relatief goedkoop per m2
  • Geen schilderwerk nodig

Wij kijken samen met u naar de beste oplossing

Heeft uw behang van uw voorkeur een motief of niet? Of heeft u liever glasvezelbehang? Het zijn vragen die u misschien niet meteen kan beantwoorden. Wij kunnen u helpen met het maken van de beste keuze, zowel voor de wanden in uw woning als voor uw portemonnee.

We kijken dan gelijk even naar de kwaliteit van de muren en of het van tevoren stucen van de wand noodzakelijk is. U kunt altijd kosten besparen door zelf het oude behang te verwijderen, of door eventuele gaten of scheuren in de muur dicht te maken.

Vrijblijvende offerte

Wilt u uw woning laten behangen door Wegman? Neem dan contact met ons op, we maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Wat kunnen wij voor u betekenen?